Het boek

Het eigen maken van jouw Bezoekboek is inbegrepen bij de prijs van ons product. Hieronder geven we aan welke onderdelen naar smaak aan te passen zijn. Als voorbeeld hebben we enkele van onze ontwerpen in beeld gebracht ter inspiratie.

Cover

Vaste gegevens:
Plaats voor uw eigen logo – als promotie – altijd gehandhaafd onderin. Formaat: de hardcover omslag is 148 x 210 mm groot (A5-formaat) zoals dat heet. Passe-partout: deze is uitgesneden ter grootte van 90 x 140 mm. En als laatste staat de naam van het boek trots bovenaan op elke cover van Mijn Bezoek Boek.

Variabele gegevens:
Wat er voor de rest op mag komen, dat mag je helemaal zelf bepalen. Dat kan in de huisstijl zijn van je organisatie, of dat er in overleg een geheel nieuwe vormgeving ontworpen moet worden *). Bij Mijn Bezoekboek kunnen we in huis de gehele grafische uitstraling naar wens verzorgen.
Hiernaast zie je een voorbeeld, hoe onze eigen cover eruit zou kunnen zien.

Achterzijde

Op deze zijde hebben we meer ruimte tot onze beschikking. Ook hier ‘pikken’ wij een klein stukje mee voor onze eigen promotie. Het logo links onderin en onze website zijn onderdeel van het standaard ontwerp. We laten dit uiteraard wel naadloos in het door jouw gekozen ontwerp meenemen.

Er blijft dus nog genoeg ruimte over, om bijvoorbeeld een stuk tekst kwijt te kunnen. Maar je kunt natuurlijk ook denken aan foto’s of illustraties. Wij denken graag met je mee!

Persoonlijk woordje

Binnen Mijn Bezoekboek is er ruimte voor een persoonlijk stukje tekst. Je kunt hierbij denken aan een voorwoord of oproep om je stichting of bedrijf te promoten.

Om het allemaal nog netjes te laten passen houden we een maximaal aan van ongeveer 220 woorden. Maar mocht je toch meer te melden hebben, is het in overleg altijd mogelijk extra pagina’s toe te voegen aan jullie persoonlijke ontwerp. Helaas is het niet mogelijk om afbeeldingen of een logo toe te voegen op deze pagina.

Nog meer vragen?

Geen probleem! Het is natuurlijk mogelijk om je vragen, wensen of ideeën alvast aan ons voor te leggen via onze contactpagina. We zorgen dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Laatste nieuwtjes